Twigt GrafiMedia B.V. Twigt GrafiMedia B.V.

Twigt GrafiMedia B.V.

Team

Leer ons team van harde werkers kennen!

Het team van Twigt in Moordrecht is niet supergroot. Dat maakt de lijnen kort en de communicatie gemakkelijk. Maar vergeet niet dat we een enorme capaciteit achter ons hebben staan. Meer dan 200 grafische collega's in Nederland maken het mogelijk dat we jouw grafische producties snel en efficiënt kunnen produceren op onze drukpersen en printers. En dat geeft een goed en gerust gevoel.

Maak kennis met ons team:

Salesmanagers

De salesmanagers van Twigt zijn altijd onderweg. Op bezoek bij bestaande relaties of op zoek naar nieuwe. Ze praten je graag bij over de markt en de ontwikkelingen die we in de grafische industrie beleven. Ze kunnen je ook adviseren over je communicatiemiddelen. Kan het mooier, leuker, slimmer? Harrie en Erwin verstaan hun vak en delen hun kennis graag!

Relatiemanagers

Salesmanagers zijn belangrijke schakels binnen een bedrijf. Relatiemanagers zijn nog véél belangrijker. Martin, Diana en Daniël vormen de dagelijkse link tussen jou en Twigt. Ze begeleiden je project, adviseren je over de voortgang en de planning en ze signaleren de knelpunten. Ook zij rusten niet voordat je project tot in de puntjes is uitgevoerd en afgeleverd. Het Klanthousiasme straalt ervan af!

Creatieven

  Hoe kan een grafisch bedrijf zich onder andere onderscheiden? Met een professioneel team van grafische creatieven! Arjan en Leo weten als geen ander hoe ze digitale documenten geschikt kunnen maken voor drukpers of printer. Van een simpel visitekaartje tot een glossy magazine: onze kleurrijke DTP'ers weten waar ze mee bezig zijn. Ook voor de creatie van een nieuwe huisstijl of de restyling van een bestaande: kom maar op!

Directie

"Als directeur van Twigt GrafiMedia heb ik eigenlijk maar één taak: de medewerkers van Twigt in staat stellen het beste uit zichzelf, onze klanten en onze leveranciers te halen. Met oog voor maatschappij, medemens en milieu. Bij Twigt geloven we in Klanthousiasme. Mijn overtuiging: Klanthousiaste medewerkers zijn het waardevolste bezit van een organisatie."