Twigt GrafiMedia B.V. Twigt GrafiMedia B.V.

Twigt GrafiMedia B.V.

De Boopies rijden voor ALS

24/Jun/2019

De Boopies rijden voor ALS - Twigt helpt ze op weg.

In de eerste week van juli rijdt het team van de Boopies mee in de Carbage Run: een rally van 5 dagen en 2.500 kilometer door Scandinavië. En niet met nagelnieuwe auto's, maar met barrels. Vandaar de naam: Carbage.

Het team van de Boopies bestaat uit moeder en dochter: Joke en Robin. Twigt is Robin regelmatig van dienst als het bedrijf waar zij werkt nieuwe signing nodig heeft. Dus toen Robin aan Twigt's Erwin vroeg of we haar en haar moeder wilden sponsoren waren we daar direct voor te porren. Om te voorkomen dat de dames het koud krijgen in Scandinavië hebben wij ze voorzien van warme sweaters met borduring.

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een dodelijke spier-zenuwziekte waarbij signalen uit de hersenen minder en minder aankomen bij de spieren. Dat dit vreselijke gevolgen heeft laat zich raden. Er is nog weinig bekend over het onstaan van ALS en er is géén geneesmiddel. Veel onderzoek is noodzakelijk, maar onderzoek is duur. Verschillende initiatieven zamelen geld in voor dat onderzoek, waaronder dus de Carbage Run.

De Boopies hebben inmiddels bijna 3.000 euro opgehaald. Daar kan altijd meer bij. Doneren kan hier.

Meer nieuws