Twigt GrafiMedia B.V. Twigt GrafiMedia B.V.

Twigt GrafiMedia B.V.

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen

04/Jan/2021

We nemen afscheid van 2020 met gemengde gevoelens. Enerzijds een jaar om snel te vergeten, anderzijds een jaar om nooit meer te vergeten. 

Bij Twigt hebben we het nodige meegemaakt in 2020. Het coronavirus kwam een aantal keren angstaanjagend dichtbij. We verhuisden ons kantoor van Moordrecht naar ons zusterbedrijf MediaCenter Rotterdam. En ondertussen bleven we werken aan de meest leuke, grote, creatieve en prestigieuze grafische producties voor onze opdrachtgevers.

Uiteraard weer de nodige prachtige catalogi voor het Haagse Venduehuis, het jaarlijkse musicalhandboek voor Benny Vreden: Expeditie Beachclub, een personeelsblad op ouderwets krantformaat voor Smits Vastgoedzorg. Boeken voor auteurs Saskia van Rij (De Mooiste Ster, over het jaar waarin de schrijfster haar moeder verloor en zelf moeder werd) en Phil Kleingeld (Een blind paard kan niet fout lopen, waarin de schrijver je meeneemt langs de Camino de Santiago). 

En verder talloze huisstijl-items, verpakkingen, briefpapieren, visitekaartjes, folders, brochures en noem het maar op. Maar ook bedrukte mondkapjes, vloerstickers en roll-up-banieren. 

Met onverminderd enthousiasme en vol vertrouwen zet het team van Twigt de tanden in dit nieuwe jaar. Een jaar waarin alles beter wordt. Waarin we elkaar weer mogen ontmoeten en omhelzen. Een jaar waarin we, als vertrouwd partner van onze trouwe opdrachtgevers, weer de mooiste grafische producties mogen maken. Samen met jou!

Maak er een prachtig nieuwjaar van!

Het team van Twigt GrafiMedia

Daniël Leo Diana Martin Erwin Arjan Harrie Michel

Meer nieuws