Twigt GrafiMedia B.V. Twigt GrafiMedia B.V.

Twigt GrafiMedia B.V.

De Wannebiezz: feestband met een Glossip!

De Rotterdamse feestband de Wannebiezz heeft een eigen magazine: de Glossip. Deze verschijnt ieder jaar bij het theaterfeest Ol de Wee. Twigt mag 'm elk jaar maken.

De Glossip. Een kruising tussen glossy en gossip. Boordevol informatie en ongein over Rotterdams populairste feestband de Wannebiezz. Rocco, Arie en Gilles stonden al eens bij Hollands Got Talent en bestormen nu de vaderlandse hitlijsten met hun laatste hit: Ken het zijn dat ik je ergens van kan. Hun grootste hit tot op heden is wel Goeiemorge Zonneschijn.

Eens per jaar toveren zij de Vlaardingse Stadsgehoorzaal om voor een totaal theaterfeest, waarin wordt gespot met alle theaterwetten. De pauze duurt een uur en wordt gevuld met vele gastoptredens, en de afterparty duurt tot ver na middernacht. Daar tussenin zingen de Wannebiezz bekende en onbekende nummers uit eigen repertoire en dat van anderen. De Wannebiezz gaan Ol de Wee!

Glossip Wannebiezz

Bezoekers van dit theaterfeest ontvangen een goodiebag met daarin onder andere de Glossip. Het team van Twigt is trots op de samenwerking met deze muzikale mannen. Temeer omdat zij in de slipstream van Ol de wee ook het Zonneschijn Festijn organiseren: speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke en/of licht lichamelijke handicap. Het Zonneschijn Festijn is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door plaatselijke ondernemers. Twigt draagt graag een steentje bij!