Twigt GrafiMedia B.V. Twigt GrafiMedia B.V.

Twigt GrafiMedia B.V.

Personeelsmagazine Smits Vastgoedzorg

Smits Vastgoedzorg doet precies dat: zorgen voor vastgoed. Of dat nu advies, herontwikkeling, transformatie of onderhoud is. Hun motto: "Goed voor iedereen". Hun eigen medewerkers houden ze op de hoogte van alle nieuwtjes binnen en buiten het bedrijf met een personeelsmagazine.

Maar dan geen personeelsmagazine zoals we ze allemaal kennen: een stenciltje of een A4'tje. Nee, Smits pakt uit met een magazine op groot formaat: afgewerkt staand A3 en 36 pagina's, da's best groot. Het voordeel van zo groot: de teksten en afbeeldingen in het magazine komen maximaal tot hun recht. Je hebt echt iets béét! En makkelijk leesbaar, ook zonder leesbril.

Uiteraard mocht Twigt een bijdrage leveren. We deden de opmaak en verzorgden het drukwerk en de afwerking. Daarnaast hebben we ook een online versie gemaakt voor met name het thuisfront. Ook de verzending naar de 130 medewerkers en nog eens 100 speciaal geselecteerde ketenpartners namen wij voor onze rekening. Al met al een mooie klus voor een nieuwe relatie. Dank voor de opdracht, Smits Vastgoedzorg, en welkom bij Twigt!