Twigt GrafiMedia B.V. Twigt GrafiMedia B.V.

Twigt GrafiMedia B.V.

Prestigieuze klus voor de Parijse Opéra

Een brochure mogen maken voor de Parijse Opéra: we zijn oprecht trots!

Je kunt een opera- of balletvoorstelling live gaan bekijken. In de beroemde Opéra van Parijs bijvoorbeeld. Dat is al met al een behoorlijk exclusieve en prijzige hobby. De Franse bioscoopgroep UGC - alleen al in de stad Parijs goed voor 13 bioscopen - brengt opera en ballet naar een groter publiek. De live voorstellingen van de Opéra National de Paris worden opgenomen en vertoond in de verschillende bioscopen van de UGC-groep. Zo worden beroemde opera's als Aïda, La Traviata, Tosca en Romeo & Julia bereikbaar voor het grote publiek.

Het seizoen 2019-2020 voorziet in een 18-tal prachtige en kleurrijke voorstellingen. Prachtig en kleurrijk moest ook de brochure worden die het geheel aanprijst. Een delegatie van de Opéra kwam naar Nederland om zich ervan te vergewissen dat de kleuren die we op het dure Italiaanse papier smeerden voldeden aan de Parijse kwaliteitseisen.

Klussen als deze passen bij Twigt als geen ander. We houden van papier, we houden van mooie kleuren, we houden van een strakke afwerking. En dat delen we gelukkig met onze Franse opdrachtgever. Het werd een genoeglijke dag aan de drukpers, waar de 'oh la la's' en de 'superbe's' in het rond vlogen.

Al met al een mooie productie, die inmiddels is afgeleverd in het hart van Parijs om vervolgens de weg naar de operaliefhebbers te vinden. Ook een operaatje meepikken? Klik hier!